Book time hos oss nå Book time
Brystryggsmerter -
slik hjelper vi deg

Hva er brystryggsmerter?

Smerter i brystryggen er en vanlig tilstand som vi jobber med hver dag. Og det er ikke rart med tanke på hvor mange som har en hverdag med statisk arbeid, gjerne kombinert med høyt tempo og stress. Ofte ser man brystryggsmerter hvor man ofte sitter med en fremoverbøyd sittestilling, hvor skuldrene også faller fremover og en nakke som må kompensere for dette med å stramme musklene på baksiden.

Hvorfor får vi smerter i brystryggen?

En annen grunn til brystryggsmerter er at leddene ikke beveger seg optimalt. Musklene rundt leddene i brystryggen må da jobbe hardere for å klare å bevege seg - og dette gjør at de blir ømme og trette. Til og med leddene i nærheten kan lage problemer her, da disse må kompensere for hovedproblemet.

Også nedsatt bevegelighet i ribbeina kan være en årsak til smerter i brystryggen. Denne smerten karakteriseres med en punktsmerte og den er ofte koblet sammen med pustingen. I noen tilfeller kan ribbenslåsning føre til en diffus smerte frem i brystet. Her skal man ha hjertets helse i bakhodet selvsagt.

Hos Sunnfjord Naprapatsenter vil vår dyktige naprapat finne den beste behandlingen for dine brystryggsmerter

Behandling av brystryggsmerter

Naprapatbehandlingen går ut på å først finne årsaken til smertene. Noen ganger er det å gjenskape god bevegelse mellom leddene i brystryggen. Andre ganger er fokuset mer på å få musklene til å slappe av. Enten ved massasje, triggerpunktbehandling, dry needling, pusteøvelser eller hjemmetrening.

Dersom du opplever brystryggsmerter kan du kontakte oss i dag for en hyggelig prat og konultasjon av dine smerter i brystryggen. Sammen finner vi løsningen som er best for deg.

Se flere behandlinger Book time

Kontakt oss

post@sunnfjord-naprapatsenter.no
91 81 82 49
Elvetorget - Naustdalsvegen 1B 6800 Førde

Hatt mykje problem fra tidligere svangerskap med bekken/korsrygg, hatt god effekt av bare 2 behandling på Naprapatsenteret. Meget dyktig! Er svært fornøyd med så og seie heilt smertefritt bekken/rygg sålangt.

Ann Kristin Bruland

Alltid like hyggelig og ekstremt dyktig gått til flere naprapater med samme plage, men bare denna som klarer å fikse anbefales på det sterkaste!

Sedrik Ullebø

Får kjempegod og effektiv behandling av legg- og hælskade. Anbefalast!

Cedrik Fonn Skåre

Ein meget dyktig naprapat

Frode Trælnes

Dyktig og seriøs kar.

Torgeir Mannebrekke