Book time hos oss nå Book time
Slik behandlinger vi skuldersmerte

Hvorfor får vi skuldersmerter?

Skulderen er et vanlig sted å ha smerte i. Dette er et ledd som stiller store krav til stabilitet og bevegelighet. Disse to egenskapene er vanskelige å forene, fordi de er på hver sin side av en skala: I det ene øyeblikket trenger skulderen bevegelighet, som for eksempel under et kast. I det andre øyeblikket trenger den stabilitet, som ved et fall hvor man tar seg imot med armene.

Skulderen blir utsatt for store og raske bevegelser ved en rekke idrettsaktiviteter, og den må tåle langvarig statisk arbeid hvor vi holder skulder og armer i samme posisjon over lenger tid.

Slik undersøker vi din skuldersmerte

Det er viktig informasjon hvordan smerten har oppstått. Var det akutt som ved et fall eller kast, eller kom det gradvis over tid? Hvor og når gjør det vondt? Er det når du løfter armen over 90 grader, er det når du ligger på den ene siden, dovner det utover i armen? Vi vil undersøke muskelfunksjonen i skulderen og sammenligne med den friske siden. Nakken kan også være innblandet i skuldersmerter.

Hos Sunnfjord Naprapatsenter vil vi finne den beste behandlingen for dine skuldersmerter

Ulike typer skuldersmerte

Det finnes mange ulike typer skuldersmerte som ofte rammer den norske befolkningen. Under har vi listet de mest vanlige:

Skuldersmerter kan ofte oppstå ved idrett eller annen fysisk aktivitet

Hvordan behandler man skuldersmerte?

Vi vil etter en grundig undersøkelse vite hvilken hjelp du skal ha, enten det er henvisning videre til lege, ultralydsdiagnostisering eller om behandling hos oss er det riktige. Vår behandling kan være å lage treningsopplegg dersom svakhet viser seg å være problemet. Dersom det er stiv nakke/rygg som er hovedårsaken så jobber vi med å myke opp disse strukturene.

Se flere behandlinger Book time

Kontakt oss

post@sunnfjord-naprapatsenter.no
91 81 82 49
Elvetorget - Naustdalsvegen 1B 6800 Førde

Hatt mykje problem fra tidligere svangerskap med bekken/korsrygg, hatt god effekt av bare 2 behandling på Naprapatsenteret. Meget dyktig! Er svært fornøyd med så og seie heilt smertefritt bekken/rygg sålangt.

Ann Kristin Bruland

Alltid like hyggelig og ekstremt dyktig gått til flere naprapater med samme plage, men bare denna som klarer å fikse anbefales på det sterkaste!

Sedrik Ullebø

Får kjempegod og effektiv behandling av legg- og hælskade. Anbefalast!

Cedrik Fonn Skåre

Ein meget dyktig naprapat

Frode Trælnes

Dyktig og seriøs kar.

Torgeir Mannebrekke