Book time hos oss nå Book time
Nakkesmerte

Nakkesmerte eller stiv nakke, torticollis er veldig vanlig i dag. Man ser at 30-50 % av den voksne befolkningen har hatt nakkevondt i løpet av et år. 10 % har vondt mens du leser dette. Vi ser en større andel kvinner enn menn som har det og det tenderer til å øke med alderen. Smertetilstand i nakken kan føre til smerter i skulder, arm, hode og nedover i ryggen. Man kan også se sammenhenger til svimmelhet, hodepine og migrenepasienter.

Nakken består at 7 virvler og mellomvirvelskiver. Det er mange sener og muskler som holder nakken og hodet oppe. I nakken er det også en stor tetthet av nerver. Alle disse strukturene kan gi smerter.

Vanlige årsaker:

Opplever du nakkesmerter? Da er vi her for deg. Ta kontakt i dag for en hyggelig konsultasjon!

Behandlingen:

Sikter på å gjøre nakken mykere, redusere spenningene, fjerne låsninger. Kanskje det er hensiktsmessig å jobbe med holdningen, arbeidsstillingen, jobbe med stressmestring eller det kan være å styrke nakkemusklene. Mange er redde for å trene denne delen av kroppen, men gjør man det riktig er det bare sunt for oss. Nakkestivhet kan føre til mange følgefeil, så tidlig hjelp er derfor viktig.

Kuriosa:

Se flere behandlinger Book time

Kontakt oss

post@sunnfjord-naprapatsenter.no
91 81 82 49
Elvetorget - Naustdalsvegen 1B 6800 Førde

Hatt mykje problem fra tidligere svangerskap med bekken/korsrygg, hatt god effekt av bare 2 behandling på Naprapatsenteret. Meget dyktig! Er svært fornøyd med så og seie heilt smertefritt bekken/rygg sålangt.

Ann Kristin Bruland

Alltid like hyggelig og ekstremt dyktig gått til flere naprapater med samme plage, men bare denna som klarer å fikse anbefales på det sterkaste!

Sedrik Ullebø

Får kjempegod og effektiv behandling av legg- og hælskade. Anbefalast!

Cedrik Fonn Skåre

Ein meget dyktig naprapat

Frode Trælnes

Dyktig og seriøs kar.

Torgeir Mannebrekke