Book time hos oss nå Book time
Kjeven

Spenninger og smerter i kjeven er relativ vanlig. Det kan være personer som opplever mye stress som kan svare med å bite tennene sammen, presse tungen frem mot tennene /eller opp i ganen, lage vakuum inni munnen og “suge kinnene inn”. Andre kan fortelle at de våkner med kjevesmerter/spenninger om morgenen. Da er det store sjanser for at man har spent kjeven eller gnisset tenner under søvn.

Disse kjevespenningene kan over tid lede til hodepine, stiv nakke og skuldrersmerter. Vi opplever at mange ikke er klar over kjevespenningene sine da de er vant til det. De oppsøker oss for hodepine eller smerter/stivhet i nakke og skuldre.

Behandling av spenninger og smerter i kjeven:

Vi tøyer og masserer kjeve- og nakkemusklene og vi justerer kjeveleddet. Hjemmeøvelser og bevissthet rundt problemet er viktig for at man ikke skal spenne kjeven sin. Det kan ta tid før man merker bedring og det skyldes de mange årsakene til spent kjevemuskulatur. Vi har bred kompetanse og hjelper deg avdekke disse. På den måten kommer du til bunns i plagene i dine.

Kuriosa:

Se flere behandlinger Book time

Kontakt oss

post@sunnfjord-naprapatsenter.no
91 81 82 49
Elvetorget - Naustdalsvegen 1B 6800 Førde

Hatt mykje problem fra tidligere svangerskap med bekken/korsrygg, hatt god effekt av bare 2 behandling på Naprapatsenteret. Meget dyktig! Er svært fornøyd med så og seie heilt smertefritt bekken/rygg sålangt.

Ann Kristin Bruland

Alltid like hyggelig og ekstremt dyktig gått til flere naprapater med samme plage, men bare denna som klarer å fikse anbefales på det sterkaste!

Sedrik Ullebø

Får kjempegod og effektiv behandling av legg- og hælskade. Anbefalast!

Cedrik Fonn Skåre

Ein meget dyktig naprapat

Frode Trælnes

Dyktig og seriøs kar.

Torgeir Mannebrekke